Thukpa یه سوپ رشته فرنگی محبوب #نپال و #تبت که میتونین برای ناهار یا شام بخورینش.

مواد تشکیل دهنده

  • 3 ران مرغ
  •  1 پیاز متوسط
  •  400 گرم کلم خرد شده
  •  50 گرم لوبیا سبز
  •  100 گرم هویج خرد شده
  •  30 گرم چیلی سبز
  •  15 گرم گشنیز خرد شده
  •  20 گرم پیازچه
  •  4 حبه سیر خرد شده
  •  3 تکه 2 اینچ زنجبیل
  •  1 لیمو متوسط
  •  100 گرم اسپاگتی یا رشته فرنگی
  •  2 قاشق چایخوری زیره و پودر گشنیز
  •  2 قاشق غذاخوری نمک
  •  1 قاشق غذاخوری. فلفل سیچوان
  •  2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  •  1 قاشق چایخوری. پودر زردچوبه
  •  2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •  چینی قرمز برای مزه دار کردن غذا

روش تهیه

  1. ماهیتابه عمیق را گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید.
  2. ران مرغ را اضافه کنید و پودر زردچوبه، پودر گشنیز و زیره، پودر چالی قرمز، نمک و فلفل سیچوان اضافه کنید.
  3. ران ها  را حدود 5 دقیقه سرخ کرده و سپس گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید.
  4. به اندازه کافی آب گرم تا روی مرغ ها اضافه کنید.
  5. زنجبیل و سیر را اضافه کرده و درب ماهیتابه را بگذارید.
  6. تقریبا نیم ساعت پخته شود.
  7. ماکارونی اسپاگتی یا چو مین را درون آب جوش ریخته.
  8. هنگامی که رشته فرنگی پخته شد، آب کش نموده و روی آن آبسرد بریزید.
  9. روغن کمی را به رشته فرنگی اضافه کنید تا با هم مخلوط نشود.
  10. مرغ ها را از سوپ بیرون آورده و رشته کنید.
  11. مجدد آب مرغ را درون قابلمه برگردانده و هویج و پیاز و مرغ خرد شده را به آن اضافه نمایید.
  12. پس از 20 دقیقه کلم خرد شده و رشته را به آن اضافه نمایید.
  13. پس از 10 دقیقه مواد را به داخل ظرف غذا ریخته و روی آن را با لیمو و فلفل تزیین کنید.